В Україні стартував Всеукраїнський екологічний конкурс «Торбинка»
14.04.2021
 | 
EMGROUP

В Україні стартував Всеукраїнський екологічний конкурс «Торбинка»

Міжнародне молодіжне рух «School Recycling World» запрошує активних громадян з усіх областей України стати частиною руху за поширення доступних екологічних рішень.

Про це повідомляє «School Recycling World», передає Укрінформ.

Мета проекту - сформувати звичку користуватися багаторазовими сумками в побуті і поширити ідеї відмови від пластику.

Як наголошується в повідомленні, умови участі прості: необхідно зшити сумки, зробити їх фото або відео, опублікувати в соціальних мережах з хештегом # мішечокSRW # ПакетНеПотрібен #schoolrecyclingworld # мішечок і відзначити сторінки «School Recycling World» в Фейсбуці і Інстаграме. Такі роботи будуть приймати участь в індивідуальних розіграшах подарунків.

«Будьте активними, креативними і екологічно відповідальними. Шийте мішечки, користуйтеся ними в побуті, діліться в соціальних мережах. Можливо, саме ваш мішечок стане трендом весни 2021 року, який підхоплять українці », - зазначає президент Міжнародного молодіжного руху« School Recycling World »Юлія Мархель.

Також в рамках проекту буде проходити конкурс серед учнівської молоді, шкіл і позашкільних навчальних закладах в індивідуальних і колективних номінаціях. Прийом колективних конкурсних заявок від шкіл і позашкільних навчальних закладів, активності в соціальних мережах триватимуть аж до 7 травня 2021 року.

Переможців оголосять 12 травня на сайті «School Recycling World».