«Зелена» традиція продовжується: як Air France - KLM допомагають екології в Україні
14.04.2021
 | 
EMGROUP

«Зелена» традиція продовжується: як Air France - KLM допомагають екології в Україні

Авіакомпанії Air France і KLM вже багато років працюють над зниженням впливу на навколишнє середовище, наприклад, впроваджують екологічно чисте авіаційне паливо, оновлюють авіапарки, пропонують пасажирам продукти, вироблені з мінімальною шкодою для екології, переробляють відходи.

У 2019 Представництва авіакомпаній Air France - KLM в Україні прийняли флешмоб по висадці дерев від голландської компанії Rijk Zwaan - #Sharing_a_healthy_future_for_Ukraine - і таким чином підтримали концепцію дбайливого ставлення до навколишнього середовища та активних дій по вирішенню екологічних проблем сьогодні.

В цьому році вони продовжили «зелену» ініціативу спільно з Посольством Королівства Нідерланди і голландською компанією MOQOD і 27 березня висадили 28 дерев liriodendron tulipifera в «Добропарке» в рамках акції «Посади іменне дерево».

Air France і KLM постійно працюють над поліпшенням і регулярно оцінюють прогрес, але для створення екологічно стійкого майбутнього потрібні об'єднані зусилля всіх сторін - авіаперевізників, пасажирів і представників інших галузей. Індивідуальні мандрівники можуть приєднатися до «зеленої» ініціативи і компенсувати викиди CO2 від свого перельоту завдяки послузі CO2ZERO при бронюванні рейсу. Обираючи послугу CO2ZERO, ви вносите свій вклад в ініціативу по відновленню лісів «CO2OL Tropical Mix» в Панамі, де на сьогоднішній день було висаджено понад 7,5 млн. Дерев.

Корпоративні клієнти можуть приєднається до програми «Sustainable Aviation Fuel» або також скористатися послугою CO2ZERO. Програма «Sustainable Aviation Fuel» дозволяє співробітникам компаній літати рейсами на екологічно чистому паливі, а послуга по компенсації викидів вуглекислого газу в атмосферу CO2ZERO - літати по всьому світу CO2-нейтральними рейсами.

В знак визнання зусиль KLM в галузі сталого розвитку, в тому числі розробку екологічно безпечного авіаційного палива (біопалива) - SAF, авіакомпанія KLM отримала нагороду за сталий розвиток авіації на конкурсі Middle East Aviation Achievement Awards 2021.