Річка Південний Буг стала кривавого кольору
04.11.2020
 | 
EMGROUP

Річка Південний Буг стала кривавого кольору

Жителі Нової Одеси у Миколаївській області зіткнулися з екологічною катастрофою, що сталася з річкою Південний Буг. Справа в тому, що вода в річці стала червоного кольору. Крім того, від неї йде неприємний запах.

Ніхто не знає, що в річці, або фарба, або іржа. При цьому місцеві жителі звинувачують у всьому олійноекстракційний завод, який зливає свої відходи у річку. Про це повідомляє Telegram-канал "Odessa info".

Взагалі не зрозуміло, чи встановлені на заводі очисні споруди. Але якщо вони і є, то явно не справляються зі своєю роботою.

Річка Південний Буг стала червоного кольору

відео: https://youtu.be/PMcb1OIhBgg

Нагадаємо, що на Донеччині зафіксовано значне радіаційне забруднення на окупованих територіях. Це загрожує екологічною катастрофою для всього регіону вже через кілька місяців.

Крім того, в ОРДЛО також припинено відкачування води з декількох десятків шахт. Це вже через кілька місяців призведе до екологічної катастрофи не тільки в Україні на Донбасі, але також і в російській Ростовській області.

Ми також писали про те, що Крим стає пустелею через варварські витрати води. Кожен рік кримська "влада" бурить більше ніж сто свердловин щорічно, щоб розв'язати локальні проблеми з водою.

У підсумку по трубах йде артезіанська вода, якій мільйони років. Раніше цю воду продавали, щоб пити, а зараз вона зливається в унітаз. Унікальний ресурс витрачають самим варварським способом.

 

Источник <https://www.rbc.ua/ukr/news/boeviki-strelyali-granatometa-vozle-novoluganskogo-1604467291.html>